Rolluik reinigen

Rolluiken moeten om mooi te blijven één keer per jaar gereinigd worden om inwerkende milieuaanslag te verwijderen.

Rolluiken Wit

Rolluiken zijn prachtig wanneer ze net zijn geplaatst. Na een paar jaar krijgen de rolluiken steeds meer aanslag die je niet zo makkelijk kunt verwijderen. Het is een intensief werk wat wij met professionele middelen voor u kunnen en willen doen. Het resultaat is de inspanning zeker waard. Vraag ons om meer informatie.

Rolluiken Bruin

Bruine rolluiken krijgen na verloop tijd ook een aanslag maar hier valt het vaak minder op. Toch is het verschil erg duidelijk wanneer wij onze reiniging hierop hebben losgelaten. Uw hele huis ziet er beter uit. Laat het ons weten wanneer wij dit voor u kunnen doen.

Anderskleurige rolluiken

Roomwitte rolluiken of anderskleurige vragen vaak om een andere aanpak. Ze zijn vaak iets gevoeliger en kwetsbaarder. Ook hier hebben wij de juiste middelen voor voor een perfect resultaat.

Rolluik voordeur

Het rolluik van de voordeur valt erg in het zicht. Het is daarom voor het aangezicht van uw huis van zichtbaar belang wanneer deze mooi schoon is. Of het nu om alg aanslag of andere milieuverontreiniging gaat wij maken het rolluik weer zo schoon als mogelijk is.

Gereinigde Rolluiken

Wat anderen zeggen

“Het is het werk waard. Het is ongemerkt gegaan maar nu zien we het verschil. Prima werk.”